Mitä tapahtui?

Kesä on ohi ja on aika palata rutiineihin. Näin tapahtuikin, vai tapahtuiko? En ole tehnyt kesäkuunlopun jälkeen yhtään blogimerkintää. Bloggaus on ollut kiva ja palkitseva tapa, mutta jostakin syystä se huuhtoutui pois kesäloman myötä.

Kauankohan pitää toimia uudella tavalla että se oikeasti muuttuu pysyväksi tavaksi toimia. Se mitä minulle on tapahtunut, antaa perspektiiviä ymmärtää ihmisiä jotka totuttelevat toimintatapojenmuutokseen. Jeff Hawkingsin mukaan meidän aivot ennustavat jatkuvasti seuraavia tapahtumia. Kun menet kotiovelle, odotat että kahva on tutussa paikassa ja tutun tuntuinen, ovi vaatii sinulta tutun vetäisyn auetakseen jne. Ainoa hetki, jolloin heräät siihen mitä olet tekemässä, syntyy kun tapahtuu jotain odottamatonta. Meidän kotiovi on turvonnut hieman kostean kelin myötä. Se pysäytti kotiin tullessa, kun se vaatikin hieman enemmän voimaa auetakseen kuin normaalisti.

Bloggauksesta ei ole kerennyt syntyä uutta kotiovea toimintaani. Kun jätän kirjoittamatta sivuilleni, ei siitä synny tunnetta että jokin olisi pielessä. Vanhoihin tapoihin on petollisen helppo palata. Toivottavasti opin tästä jotain.

Share
Kommentit
Ei kommentteja